SUMA’T, 11 de juny 19,00h CURSA NOCTURNA MATARÓ
5K I 10K, A PROP DEL MAR!

Instagram

ORIENTACIONS BÀSIQUES

Inscripció: És obligatori dur el dorsal ben visible i el xip oficial Championchip per a la participació. Confirmar que la inscripció s’hagi realitzat correctament per a la cursa escollida (5k i 10k). Per recollir el dorsal és imprescindible el comprovant o el DNI o un document acreditatiu.

Roba: Es recomana utilitzar la samarreta tècnica oficial de la cursa amb la que s’obsequia als inscrits per aconseguir una imatge uniforme en el decurs de la cursa. Gràcies a les seves característiques tècniques proporciona una millor transpiració i, per tant, un millor rendiment.

El dia de la prova: És aconsellable menjar lleugerament unes tres hores abans del inici de la cursa, vigileu amb els làctics, cafè o amb les quantitats copioses de sòlids.

Escalfament: Es recomana realitzar un bon escalfament, mínim 15 minuts abans de la cursa, amb un speaker animador Així mateix, és recomanable una bona sessió d’estiraments després de la cursa per evitar lesions musculars.

Durant l’entrenament previ, la cursa i després, cal dedicar una atenció especial als peus: emprar calçat adequat. La vestimenta ha d’ésser còmoda i transpirable. no és aconsellable dur sabatilles noves el dia de la cursa.

El dia de la prova cal protegir amb esparadrap les zones sensibles del cos. També es poden lubricar les aixelles i l’entrecuix amb vaselina per evitar els fregaments.

Hidrata’t abans, durant i després de la prova.

Dosifica el teu esforç, cada quilòmetre està marcat.