SUMA’T, 11 de juny 19,00h CURSA NOCTURNA MATARÓ
5K I 10K, A PROP DEL MAR!

Instagram

SERVEIS AL CORREDOR

Es realitzarà un ampli reportatge fotogràfic que podran descarregar tots els participants sense càrrec i sense límit de descàrregues en alta qualitat. Estarà disponible a la web de la cursa.

Reportatge realitzat per JJ Vico per a Zona Vip Events.

Assistència Mèdica durant el recorregut.

Els participants inscrits a qualsevol distancia 5k i 10k de la Cursa Nocturna de Mataró estaran coberts per una assegurança d’accidents puntual, inclosa en el preu de la inscripció.

El recorregut comptarà amb avituallaments líquids cada 5km.

El dorsal incorpora en format troquel·lat un tiquet resguard per a objectes dipositats pel corredor al guarda-roba habilitat per l’organització, situat al Parc TecnoCampus Mataró-Maresme, i altre troquel resguard per l’Àpat Party.

Lavabos i dutxes per a l’ús dels corredors al Poliesportiu Municipal Eusebi Millan. I WC,s al Tecno Campus Mataró

Sortida dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en el registre de Championchip. Únicament podran accedir-hi aquells/es corredors/es que tinguin el dorsal o polsera del color distintiu de cada calaix. Cada calaix estarà identificat amb un color.

Cronòmetre a l’arribada i durant el recorregut amb el cotxe davanter.

Cronometratge amb l’empresa Championchip. Els participants podran conèixer la seva marca personal de la cursa que han realitzat sempre i quan hagin utilitzat el xip propi o de lloguer. Així mateix, podran baixar gratuïtament el diploma acreditatiu.

Servei de llebres a ambdues distancies. 4 ritmes. 4’/km – 4’30″/km – 5’/km – 5’30”/km.

Música DJ durant la Cursa i en Viu després per amenitzar l’esdeveniment.

Àpat Party. Tots els inscrits, un cop hagin finalitzat la cursa, podran gaudir d’un plat i un refresc.