La Rentrée Badalona

24 DE SETEMBRE DE 2023

Instagram

Serveis al corredor

Es realitzarà un ampli reportatge fotogràfic que podran descarregar tots els participants sense càrrec i sense límit de descàrregues en alta qualitat. Estarà disponible a la web de la cursa.
Reportatge realitzat per JJ Vico per a Zona Vip Events.

Assistència Mèdica durant tot el recorregut.

Els participants inscrits a qualsevol distancia estaran coberts per una assegurança mèdica puntual, inclosa en el preu de la inscripció.

El recorregut comptarà amb avituallaments líquids cada 5km. Aigua i Aquarius.

El dorsal incorpora en format troquel·lat un tiquet resguard per a objectes dipositats pel corredor al guarda-roba habilitat per l’organització.

Sortida dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en el registre que Championchip. Únicament podran accedir-hi aquells/es corredors/es que tinguin el dorsal o polsera del color distintiu de cada calaix. Cada calaix estarà identificat amb un color.

Cronòmetre a l’arribada i durant el recorregut amb el cotxe davanter.

Cronometratge amb l’empresa Championchip. Els participants podran conèixer la seva marca personal de la cursa que han realitzat sempre i quan hagin utilitzat el xip propi o de lloguer. Així mateix, podran baixar gratuïtament el diploma acreditatiu.

Servei de llebres

Orientacions bàsiques

Inscripció: És obligatori dur el dorsal ben visible i el xip oficial Championchip per a la participació. Confirmar que la inscripció s’hagi realitzat correctament per a la cursa escollida (10k, 21k o Marató per equips). Per recollir el dorsal és imprescindible el comprovant o el DNI o un document acreditatiu.

Roba: Es recomana utilitzar la samarreta tècnica oficial de la cursa amb la que s’obsequia als inscrits per aconseguir una imatge uniforme en el decurs de la cursa. Gràcies a les seves característiques tècniques proporciona una millor transpiració i, per tant, un millor rendiment.

El dia de la prova: És aconsellable menjar lleugerament unes tres hores abans del inici de la cursa, vigileu amb els làctics, cafè o amb les quantitats copioses de sòlids.

Escalfament: Es recomanar realitzar un bon escalfament, mínim 15 minuts abans de la cursa. Així mateix, és recomanable una bona sessió d’estiraments després de la cursa per evitar lesions musculars.

Durant l’entrenament previ, la cursa i després, cal dedicar una atenció especial als peus: emprar calçat adequat. La vestimenta ha d’ésser còmoda i transpirable. no és aconsellable dur sabatilles noves el dia de la cursa.

El dia de la prova cal protegir amb esparadrap les zones sensibles del cos. També es poden lubricar les aixelles i l’entrecuix amb vaselina per evitar els fregaments.

Hidrata’t abans, durant i després de la prova.

Dosifica el teu esforç, cada quilòmetre està marcat.

Servei de llebres