La Rentrée Badalona

24 DE SETEMBRE DE 2023

Instagram

Reglament Cursa Rentrée Badalona 24 Setembre

 1. La Cursa Rentrée Badalona, se celebrarà el diumenge dia 24 de setembre i es donarà la sortida davant del Monument Roca i Pi, a la Rambla de Badalona Badalona.
 2. La carrera 10k està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys. Poden participar els majors de 16 amb una autorització signada dels seus pares o tutors legals, que hauran de lliurar en la recollida del dorsal. Sortida a les 10;00h
 3. La carrera 5k està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys. Poden participar els majors de 14 amb una autorització signada dels seus pares o tutors legals, que hauran de lliurar en la recollida del dorsal. Sortida a les 10;00h
 4. La carrera 3k està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes. Poden participar els nens i nenes juntament amb els seus pares o familiars. Sortida a les 11;30h
 5. Les distàncies de 5k i 10k comptaran amb cronometratge oficial, les curses Infantils de 3k són merament participatives sense cronometratge oficial.
 6. El recorregut de 10k és un circuit de 5k al qual s’han de donar dues voltes i que estarà degudament senyalitzat i marcat en cada quilòmetre, la Cursa de 5k únicament ha de donar 1 volta al recorregut, el recorregut de quasi 3k és des de la mateixa sortida davant el Monument Roca i Pi , per el Passeig de la Rambla, Carrers Santa Madrona, C/ Iris, C/ Santa María, baixada per Riera Canyadó per agafar el Passeig Marítim direcció BCN, Eduard Maristany, i a l’esquerra per agafar sota el pont la Av. Martí Pujol, i volta de 180º a l’alçada del C/ Sant Josep, per entrar per el C/ Sant Joaquim i agafar recte la Rambla de Badalona fins la Arribada.
 7. Hi haurà avituallament oficial sostenible en el km 5 i en l’arribada.
 8. Hi haurà servei de guarda-roba davant de La Escola del Mar, a la Rambla de Badalona 37 des de les 07,30h.
 9. El temps per a realitzar la carrera de 10k és de 1h 20m en funció de l’hora de sortida.
 10. La inscripció 10k té un cost de 12 euros, la de 5k té un cost de 9€ i la de 3k, un cost de 5€, en les distàncies de 10k i 5k, si els corredors no disposen de xip propi, se’ls llogarà un xip x 2,5€, a part hi haurà diverses opcions per a fer una donació a la Creu Roja de Badalona.
 11. És obligatori l’ús de xip. Si no es disposa de xip en propietat (xip groc), qui vulgui participar haurà d’adquirir un xip d’un sol ús al preu de 2,5 euros IVA inclòs.
 12. En cas de no participar en la carrera, no es retornarà els diners de la inscripció, ni de la donació ni del lloguer del xip.
 13. En cas de suspensió de la prova per motius Sanitaris, de seguretat i/o causa major, per l’Autoritat Competent, no es retornarà els diners de la inscripció i quedarà fixada una nova data.
 14. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.
 15. La sortida està dissenyada amb 2 calaixos en funció de la marca acreditada en 10 km. Cada calaix està identificat amb un color Vermell i Groc. Només podran accedir-hi els corredors i les corredores que tinguin el dorsal o polsera del color distintiu de cada calaix.
 16. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.
 17. El dorsal juntament amb el xip, la samarreta Tècnica commemorativa, i la bossa d’obsequis hauran de recollir-se els dies i horaris que estableix l’organització: Fira del Corredor en La Escola del Mar, a la Rambla de Badalona 37 de Badalona, el dissabte 23 de setembre de 10 a 20h, i el diumenge 24 de setembre a partir de les 07;30h
 18. El fet de no retirar el dorsal i la borsa del corredor en els dies establerts significa la renúncia als mateixos i a la participació sense dorsal.
 19. Portar el dorsal és obligatori per a córrer la cursa i ha d’anar col·locat en la part davantera de la samarreta de manera que sigui visible. Aquest dorsal és personal i intransferible. L’organització desqualificarà al corredor o a la corredora pel fet que participi amb el dorsal d’una altra persona anul·lant la marca aconseguida.
 20. Els corredors i les corredores assumiran els danys que es puguin causar a si mateixos/as o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.
 21. Es podrà participar en cadira de rodes, però ha d’enviar un mail a zonavipevents@zonavipevents.com . No es permet la participació en modalitats que no corresponguin a aquesta prova d’atletisme com poden ser patins, skates, bicicletes, tricicles, bicicletes de mà o cadires de rodes elèctriques, entre altres.
 22. Els i les guies de les persones amb deficiència visual han d’inscriure’s sol·licitant-ho a l’organització, però ha d’enviar un mail a zonavipevents@zonavipevents.com quedant inscrits en el llistat general amb el dorsal i xip corresponent, però hauran de portar un altre dorsal de guia proporcionat per l’organització.
 23. Premis: Hi haurà trofeu en 5k i 10k per als Tres primers/as absoluts i absolutes femenins i masculins en passar per meta. Es realitzarà el lliurament en arribar tots els guanyadors i totes les guanyadores.
 24. Hi haurà premi per als tres primers i primeres en les categories de cadira de rodes, deficiència visual, sempre que participin un mínim de tres corredors i corredores. Cadira de rodes i deficiència visual sortiran davant del grup corresponent. Es tindrà en compte si l’atleta s’ha inscrit correctament dins de la seva categoria, de manera que si no està degudament inscrit no tindrà dret al premi. Les cadires han de ser preparades per a fer la cursa.
 25. Els i les esportistes amb discapacitat visual sortiran del primer o segon calaix segons el temps estimat.
 26. Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats en les llistes d’inscrits, així com en la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.

El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decidirà sobre qualsevol incidència que no estigui prevista.